Jegyek és bérletek

Bérletvásárlás


Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar

A Nemzeti Énekkar előző évadban útjára indított Pászti bérlete változatos programmal folytatódik. Az első koncerten három mise lesz hallható, a második hangverseny lírai chansonjait drámai balladák ellenpontozzák, majd olasz egyházi zenét hallhatunk Verditől és Rossinitől, végül Csajkovszkij és Prokofjev ámulatba ejtő művei zárják a bérletet.

2019. 10. 3.
Cs, 19:30
Missa in Es Pászti bérlet 1. Olasz Kultúrintézet

2020. 02. 26.
Sz, 19:30
Chansonok és balladák Pászti bérlet 2. Olasz Kultúrintézet

2020. 03. 26.
Cs, 19:30
Olasz est Pászti bérlet 3. Olasz Kultúrintézet

2020. 04. 23.
Cs, 19:30
Jégmezők lovagja Pászti bérlet 4. Olasz Kultúrintézet

0  Jegy:  0 Ft

Navigáció


Árkategóriák


  • Nem elérhető helyek
  • Ön által választott helyek

Válassza ki ülőhelyét!


Kérem várjon!...
0  Jegy:  0 Ft
Vissza

PÁSZTI BÉRLET
Olasz Kultúrintézet | Giuseppe Verdi terem

PÁSZTI BÉRLET – Somos Csaba, a Nemzeti Énekkar karigazgatójának bérletajánlója
Tisztelt Közönségünk!
A mögöttünk álló évad legfőbb eseménye a Nemzeti Énekkar saját bérletének megszületése volt, ami rendkívül izgalmas időszakot jelentett számunkra. Az Önök visszajelzésein, valamint a koncertsorozat tapasztalatain felbuzdulva most még nagyobb energiával és hittel folytatjuk az útnak indított Pászti bérletet! Célunk ezúttal is a Nemzeti Énekkar – Magyarország legnagyobb létszámú professzionális hangversenykórusa – középpontba helyezése, az együttes sokszínűségének megmutatása a legkülönbözőbb stílusokban és előadó-apparátusokban.
Ritkán fordul elő egy hangversenyen olyan nagy apparátusbeli különbség, mint a Pászti bérlet jövő évadának nyitóhangversenyén. A koncert első felében ugyanis az énekkar Josef Rheinberger talán legszebb kétkórusos a cappella (Esz-dúr) miséjét és Gyöngyösi Levente briliáns Gloriáját (a Missa Quinque Auctorum egyik tételét) énekli. A szünet után nagy örömünkre csatlakozik hozzánk a kiváló Nemzeti Filharmonikus Zenekar is, amellyel Schubert Esz-dúr miséjét adjuk elő. Az est karmestere Somos Csaba lesz.