Jegyek és bérletek

Bérletvásárlás


Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar

A Próbatermi vendégség sorozat évek óta hagyomány a Nemzeti Filharmonikusoknál. A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar művészei igazi zenei csemegékkel készülnek, amelyeket kamaraegyüttesekben adnak elő. Az elmúlt években a zenekar és az énekkar külön-külön lépett fel, ebben az évadban viszont közös műsorral fogják megörvendeztetni a közönséget.

PRÓBATERMI bérlet

Bérlethez tartozó előadások
2019. 10. 5.
Sz, 18:00
Próbatermi vendégség Próbatermi bérlet 1. Müpa - NFZ Próbaterem

2020. 01. 18.
Sz, 18:00
Próbatermi vendégség Próbatermi bérlet 2. Müpa - NFZ Próbaterem

2020. 02. 8.
Sz, 18:00
Próbatermi vendégség Próbatermi bérlet 3. Müpa - NFZ Próbaterem

2020. 04. 25.
Sz, 18:00
Próbatermi vendégség Próbatermi bérlet 4. Müpa - NFZ Próbaterem

0  Jegy:  0 Ft

Navigáció


Árkategóriák


  • Nem elérhető helyek
  • Ön által választott helyek

Válassza ki ülőhelyét!


Kérem várjon!...
0  Jegy:  0 Ft
Vissza

PRÓBATERMI BÉRLET
Müpa | a Nemzeti Filharmonikusok próbaterme

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar művészeinek kamarakoncertjei

PRÓBATERMI VENDÉGSÉG

A Próbatermi vendégség sorozat évek óta hagyomány a Nemzeti Filharmonikusoknál, és mindig nagy érdeklődésre tart számot. A sorozat eseményei nem a megszokott nagy koncerttermekben zajlanak, ezeken az estéken zenekarunk próbatermébe invitáljuk a közönséget. A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar művészei igazi zenei csemegékkel készülnek, amelyeket kamaraegyüttesekben adnak elő. A helyszín és a darabválasztások is sokkal meghittebb, bensőségesebb hangversenyélményt kínálnak a jelenlévőknek.
Együtteseink művészei számára is különlegesek ezek az alkalmak, hiszen a darabokat nagyrészt ők választják, és ebben a közegben sokkal közvetlenebb kapcsolatot teremthetnek közönségükkel.
A 2019/2020-as évadban a sorozat további különlegességét az adja, hogy az elmúlt években zenekarunknak és énekkarunknak külön-külön voltak fellépései, ebben az évadban viszont mindkét együttes együtt, közös műsorral szeretné megörvendeztetni a közönséget.